Integritetspolicy & Cookies

Aderans Sweden AB, org. nr. 556215-0747, är personuppgiftsansvarig och behandlar dina personuppgifter i olika sammanhang. Vi värnar om din integritet och vill därför ge information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Längre ner följer även information om hur det fungerar med cookies på denna webbplats.

Våra kontaktuppgifter är:
Telefon: 040-36 87 00
E-post: marknad@aderans.se


Kontaktpersoner hos kunder, leverantörer och tredje part

Vi behandlar dina uppgifter för att ta kontakt och korrespondera med dig i egenskap av att vara en kontaktperson på ett bolag. Den rättsliga grunden för behandlingen är vårt berättigade intresse som består av att skapa effektiva samarbeten i affärssammanhang. De kategorier av uppgifter som frekvent behandlas är namn, adress, telefonnummer och e-post.

Vi sparar dina uppgifter under aktuellt affärsförhållande. Ett aktuellt affärsförhållande förutsätter att det har funnits en aktiv korrespondens mellan parterna eller en aktuell transaktion, såsom exempelvis betalning, inom ett år från senaste aktivitet.

Vi tillhandahåller dina uppgifter till IT-leverantörer.

Dina rättigheter

Om behandlingen är baserad på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla samtycket. En sådan återkallelse påverkar inte lagligheten av behandlingen på grundval av samtycket innan detta återkallades. I enlighet med dataskyddslagstiftning har du rätt att begära tillgång till information om vilka av dina personuppgifter som behandlas och begära rättelse av dina personuppgifter. Du har även rätt att invända mot och begära begränsning av behandling som rör dina personuppgifter samt rätt att begära radering av dina personuppgifter. Du har under vissa förutsättningar även rätt att få ut de personuppgifter som rör dig i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format samt överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet).

För att utöva dina rättigheter kan du kontakta oss via telefon 040-36 87 00 eller e-post marknad@aderans.se. Om du inte är nöjd med vår service har du även rätt att inge klagomål till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet i enlighet med dataskyddsförordningen.


Om cookies

Denna webbplats innehåller cookies. En cookie är en textfil som sparas på datorn när man besöker en webbplats. Textfilen används bl.a. för att underlätta besökarens användning av webbplatsen.

Det finns två typer av cookies:
Den ena typen, permanent cookie, sparar en fil under en längre tid på besökarens dator. Permanenta cookies används här för att följa besökares navigering på webbplatsen och för att samla in statistik.
Den andra typen av cookies, s.k. sessionscookies, lagras temporärt under besöket på webbplatsen. Sådana cookies används under varje besökares användarsession till gränssnitts- och navigeringsfunktioner på hemsidan och försvinner när utloggning sker eller webbläsaren stängs.

Du behöver tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda denna webbplats på det sätt vi avsett. De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies. Du kan ställa in webbläsaren så att den meddelar när den tar emot en cookie och själv avgöra om du ska ta emot den eller inte.
Allmän information om cookies och lagen om elektronisk kommunikation finns på Post och telestyrelsens webbplats, pts.se.