Peggis Barbershop, Norrköping

logo-peggis-barbershop.jpg

PEGGIS BARBERSHOP

Garvaregatan 10
602 21 Norrköping

Telefon: 011-13 24 00 / 44

E-post: sofiandersson@hotmail.com

Hemsida: peggis.com

Om oss

1990 började jag, Sofi, arbeta med peruker. Att hjälpa kunder är väldigt stimulerande. Vissa kunder vill göra sig fina för en kväll, andra för en längre tid.

Efter att ha genomgått ett flertal kurser och utbildningar fick jag det gesällbrev som på den tiden krävdes för att vara auktoriserad inom peruk och hårersättningar. Jag arbetar med alla slags hårersättningar och klipper och syr in så att de passar på bästa sätt och blir personliga. En annan kundkrets behöver hjälp med hårersättning på grund av sjukdom.

Jag ser det som ett oerhört förtroende att få hjälpa den här kundgruppen och ser verkligen till att bjuda på tid, service, kunskap och förtroende så att peruken och hårersättningen blir perfekt och kunden känner sig fin i sin vardag. Jag tror och har även fått det bekräftat genom flera kunder att det är jätteviktigt att känna sig fin och nöjd med sitt utseende vid rehabiliteringen av sin sjukdom.

Jag har avtal med Landstinget och sekretess gäller naturligtvis hos mig. Jag håller mig ständigt uppdaterad och ajour med det senaste genom kurser och utbildningar. Ring gärna eller välkommen in på salongen för en konsultation.

Sofi,
Peggis Barbershop