Skägg & Lockar, Kristianstad

logo-sl-sv-21.png

SKÄGG & LOCKAR

Östra Boulevarden 44
291 31 Kristianstad

Boka tid: 044-10 00 00

E-post: salong@skagglockar.se
Hemsida: skagglockar.se

Öppettider: Mån-Fre kl 8.30 – 18.00, Tor kl 8.30–20.00, Lör kl 8.00 – 14.00

Om oss:

Frisörsalongen i Kristianstad med kunden i fokus

Välkomna till Skägg & Lockar. Vi är en salong centralt I Kristianstad med 15 anställda, där 2 personer är specialutbildade med att jobba med peruker och hårersättningar – och hitta den bästa lösningen för dig som kund. Salongen har många år i branschen och strävar ständigt efter att få lära oss mer och vidareutbilda oss.
Vi erbjuder de bästa tjänsterna, hårvårdsprodukterna och servicen. Våra professionella frisörer hjälper dig med klipp, färg, hårstyling och hårförlängning. Vi har även avtal med Landstinget när det gäller Peruker.

skagg-lockar-entre.jpg

Om man är infektionskänslig finns det en egen ingång så att man kan gå direkt in i perukrummen. Vi har även tillgång till munskydd och handsprit, bara säg till om det önskas.

skagg-lockar-perukrum.jpg

Vi har två stycken separata rum där man avskilt kan prova peruker och få all info som man behöver angående skötsel mm. Vi har ett litet lager men beställer hem peruker så det blir så likt dina önskemål som möjligt.

skagg-lockar-vantrum.jpg

När man har anmält sig i kassan är det bara att ta trappan upp och slå sig ner i väntrummet. Om man är infektionskänslig eller har svårt att gå i trappa så berätta gärna för personalen i shopen så visar de vägen till hissen och den separata entrén.