Skägg & Lockar, Kristianstad

logo-sl-sv-21.png

SKÄGG & LOCKAR

Östra Boulevarden 44
291 31 Kristianstad

Boka tid: 044-10 00 00

E-post: salong@skagglockar.se
Hemsida: skagglockar.se

Öppettider: Mån-Fre kl 8.30 – 18.00, Lör kl 8.00 – 14.00

Välkommen till oss på Skägg & Lockar!

Hos oss finner du en avslappnad och stressfri miljö i vår fina nyrenoverade lokal. Salongen finner du en trappa upp och vår välsorterade butik hittar du längs gågatan. Vi har en rullstolsanpassad hiss och möjlighet för avskilt rum för dig som inte vill sitta ute i salongen. Alla våra frisörer innehar frisörlicens, gesällbrev/mästarbrev och vi utbildar oss ständigt för att uppnå till dina förväntningar.

Vi har specialutbildad personal för peruker och hårersättningar för att hitta den bästa lösningen för dig. Vi tar emot din rekvisition från landstingen och hjälper dig hela vägen med din peruk.

Om man är infektionskänslig finns det en separat ingång och vi har såklart tillgång till både munskydd och handsprit. I vårat separata rum får du prova och se olika peruker samt få all information du behöver. Vi har ett litet lager men beställer hem peruker så det blir så likt dina önskemål som möjligt.

När du har anmält sig i kassan är det bara att ta trappan upp till salongen och slå sig ner i väntrummet. Om du är infektionskänslig eller har svårt att gå i trappa så berätta gärna för personalen i shopen så visar de vägen till hissen och den separata entrén.